Il Villaggio

bouwnummer 14

BOUWNUMMER 14

Heerlijk, een patiotuin aan twee kanten van het huis. Met veel licht een ideale plek om hier een riante buitenkamer te creeëren.

Begane grond en tuin
Net als bouwnummer 7 wordt deze woning omarmd door de patiotuin. Door de ligging op het noordwesten heb je hier heerlijk de avondzon. Een ideale buitenkamer, met ruimte voor zowel een loungeterras als een vaste buiteneettafel. Binnen heb je weer zo’n L-vormige ruimte, met veel licht dankzij de grote ramen. Je kunt hier echt een intieme zithoek creëren, terwijl je de ruimte toch openlaat. Bijvoorbeeld in loftstijl.

Eerste en tweede verdieping

Met vier grote slaapkamers kun je de twee bovenverdiepingen helemaal naar je woonwensen inrichten. Ook hier kun je de masterbedroom voorzien van een inloopkledingkast. Je kunt daar natuurlijk ook een kleine zithoek inrichten. Heerlijk, een plek helemaal van jezelf... Via de overloop bereik je de luxe badkamer met tweede toilet en de trap naar de toplaag. De twee grote slaapkamers zijn ideaal van afmetingen voor een groter gezin. Dat je hier ook uitstekend een thuiskantoor kunt inrichten, spreekt vanzelf.

14

Woon oppervlakte 150 m²
Kavel oppervlak
200 m²
4 slaapkamers 
parkeerplaats 1
555.000

bekijk de sfeerplattegrond
download de verkooptekening
terug naar de woningen